![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z odświeżaniem wczytanego pliku, a dokładnie mam index.php i w nim:
pod mam funckje w js:
W pliku createRank.php mam skrypt który wyświetla tabelkę i w nim warunek który ją wyświetla lub wyświetla informację że baza jest niedostępna. I właśnie w tej wiadomości chce zrobić automatyczne odświeżanie w celu sprawdzenia czy baza jest już dostępna, lecz kod js tzn: refresh(); nie działa. Jeszcze opiszę tak prościej co chce osiągnąć: Mam div do niego ładuje plik przez include, plik się ładuje i sprawdza czy wyświetlić tabelkę czy nie, jak nie wyświetla wiadomość, chce by po 5 sekundach wróciło znów do ładowania pliku. Czy ktoś zna sposób jak to rozwiązać? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 26 Dołączył: 9.01.2011 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy w tym przypadku to będzie problemem, ale musisz funkcję refresh() wywołać po załadowaniu strony, bo jeśli jej nie odpalasz to nie ma się co dziwić że nie działa... Widzę, że korzystasz z jQuery więc możesz dać tak:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:37 |