![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich serdecznie,
chciałbym nawiązać połączenie ze zdalnym serwerem na którym chcę umieścić pliki.Muszę to zrobić poziomu PHP, i problem polega na tym że funkcja
ładuję się w nieskończoność aż mini max czas ładowania strony, czy ktoś wie jak temu zaradzić? Ten post edytował Ilware 15.03.2011, 16:30:55 -------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 26 Dołączył: 9.01.2011 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może serwer FTP padł albo pracuje na niestandardowym porcie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
serwer działa bo się logowałem,
co do portu sprawdziłem jest inny, tylko jak go podać adres:port nie działa? -------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O tak:
ftp_connect($host, $port) -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
znalazłem już w dokumentacji php ale dziękuję za pomoc:)
-------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:08 |