![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stworzyłem przykładową stronę (index.php) do której asynchronicznie zaciągam treść poprzez jQuery (kod poniżej). Mój problem jest taki, że po zaciągnięciu treści z pliku tresc.php nie jest ona widoczna w żródle strony index.php. Proszę o sugestie, porady lub ewentualne rozwiązania jak mogę uzyskać podobną funkcjonalność (asynchroniczne ładowanie treści + obrazek preloadera) przy jednoczesnym wyświetleniu informacji pobranych z pliku tresc.php w źródle strony index.php.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 26 Dołączył: 9.01.2011 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taki urok ajaxa, że nie ma tego w źródle strony. Jeśli chcesz widzieć, co serwer zwraca, zainstaluj FireBug do Firefoxa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam firebuga. Moim problemem są roboty. Z tego co się orientuję to przykładowo googlebot nie rozpozna treści zaciągniętej w sposób opisany w pierwszym poście (w skrócie - strona nie jest SEO).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:10 |