![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Zrealizowałem sobie upload plików na serwer i początkowo miałem tam pole MAX_FILE_SIZE ustawiony na 6MB. Ale zaczęły się dziać cuda, tj. przy wrzucaniu archiwum ok 2MB i więcej u jednych wyskakuje że przekroczono 6MB a u mnie nic nie pokazuje niestety. Ciężko jest mi zlokalizować błąd. Oto kod:
Wszystko działa w porządku oprócz tej wielkości pliku. Co może być błędem? Dodam, że pole MAX_FILE_SIZE usunąłem. Dziękuję za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Uzyj
i w ten sposob sprawdzaj wielkosc (po co masz dwa razy info o przekroczeniu 6mb?) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze, ustawiłem pole hidden MAX_FILE_SIZE na 9MB (max. wielkość pliku na hostingu jest ustawiona na 10MB) i ustawiłem warunek z $_FILES['plik']['size'] a i tak po załadowaniu pliku nic nie wyświetla i pliku nie wrzuca. Co może być błędem?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:41 |