![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam licznik odsłon strony oto kod(oczywiście on przetwarza dane zapisane w tablicy "odwiedziny"):
i chciałbym zrobić aby było widoczne ile było wejść dzisiaj i wczoraj. Dla was to pewnie pikuś dopisanie dwóch czy trzech linijek do tego kody a mi by to bardzo pomogło. Oczywiście dodam jeszcze że sam próbowałem dodać jeszcze jedną pętle która by zliczała ile było odwiedzin z dziś i wczoraj ale to i tak nie działało. Proszę bardzo o pomoc pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam zrobic to na serializowanych danych, np. na tablicy. Jak juz bedzie to na tablicy to mozesz pobrac wszystkie wpisy z pliku i przeszukiwac tablice wedlug daty
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam zrobic to na serializowanych danych, np. na tablicy. Jak juz bedzie to na tablicy to mozesz pobrac wszystkie wpisy z pliku i przeszukiwac tablice wedlug daty Właśnie chodzi mi oto że mam to wszystko w postaci tablicy zapisane w pliku odwiedziny tylko nie wiem jak zrobić i gdzie dodać tę pętle zliczającą bardzo prosze o pomoc chodzi mi tylko o to aby dodac pętle która zliczy ilość odwiedzin z pliku "odwiedziny" ![]() Pomóżcie proszę ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:37 |