![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma może ktoś linka, z kursem C++, ale programowania dla Windows a nie pod dosa jakie to kursy zazwyczaj czytamy;)
![]() -------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
Warsztat: Windows XP PE | Dreamweaver | Apache 1.3.29 | PHP 4.3.4 | Araneae | MYSQL 4 | Visual Studio | Dev-C++ [b]Programowanie: llllll 40% |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:arrow: http://winapi.org/
Polska strona, bardzo ciekawy zbiór materiałów na początek. -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.code-maker.prv.pl/
Tutaj tez masz kursik -------------------- GG: 4985254 ICQ: 349-850-679
Warsztat : Apache 2|MySQL 5|php 5.1| |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
thx all, stronki dobre(biore się do roboty
![]() Jeszce teraz tylko jesli jesteście programistami C++, pochwalcie się jakich kompilatorów uzywacie, może jakie są najlepsze, ja uzywam całego środowiska Visual Studio -------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
Warsztat: Windows XP PE | Dreamweaver | Apache 1.3.29 | PHP 4.3.4 | Araneae | MYSQL 4 | Visual Studio | Dev-C++ [b]Programowanie: llllll 40% |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jeszce teraz tylko jesli jesteście programistami C++, pochwalcie się jakich kompilatorów uzywacie, może jakie są najlepsze, ja uzywam całego środowiska Visual Studio
Wszystko zalezy od potrzeb projektu... Jak cos duzego z bajeranckim interfejsem to BCB, bo tam sie najprosciej ciekawe interfejsy robi, jak cos mniejszego, albo z mniej skomplikowanym interfejsem to VC++, bo on ma chyba najlepsza optymalizacje dla windowsa (generuje bardzo maly i wydajny kod). Choc teraz do projektu na zaliczenie z C++ uzywam GCC (www.mingw.org) z flagami -Wall -pedantic -ansi ![]() Jak potrzebuje cos malego na szybko, lub pomagam komus na forum ![]() -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Acha, dzięki za podpowiedź i chciałem uszczegółowic:P pytanie, jak narazie nie potzrebuje kompilatora do duzych projektów, jedynie do nauki;)
-------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to VC++ bedzie dobry
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Mam pytanie do WinApi.
Chcę zmienić kolor tła okna i domyslnie w nowym dokumencie mam ustawione: Kod wincl.hbrBackground = (HBRUSH) COLOR_BACKGROUND;
I teraz jak zmienić kolor, czy pisać tak jak w każdym języku poprostu po angielsku??I w którym miejscu?? -------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
|
|
![]()
|
|
http://msdn.microsoft.com/library/default....es/WNDCLASS.asp
http://msdn.microsoft.com/library/default....rushes_52y0.asp -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 21:07 |