![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takie szybkie pytanie ..
zrobilem sobie stronicowanie kozystające z $_get - czyli url ale zastanawiam sie czy to jest najlepsze rozwiązanie : jakie są tego plusy a jakie minusy ; moze ktos mi odpowiedzieć ![]() bo z tego co ja zauwazylem to jesli chodzi o tego url: bo strasznie przeszkadza mi koleja cyferka przy url-u.. --- strasznie ![]() myslalem moze przez sesje - .. ale pozniej zaczolem zastanawiać sie jak bedzie np.. z przeslaniem takiej informacji komuś.. z konkretną stroną hmm licze na konkretne odpowiedzi -------------------- moje projekty:
www.hackwars.pl - hacking , webdesign itp www.kosmosnews.pl - Wszechświat bez granic |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Za bardzo nie rozumiem co ty masz do tego GET...
Stronicowanie robi się normalnie na get. Inaczej nie będziesz wstanie przekazać komuś w linku danej strony -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 05:17 |