![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Kombinuje i kombinuje ale nie mogę przerobić skryptu tak żeby wyświetlał 5 różnych linków (u mnie to będą wiadomości ze strony)
Daję kod na stronę : Ale w morde kopane wyświetla pięć identycznych wiadomości!! Jak to przerobic? Z góry dzięki za odpowiedź. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak to umieszczasz na stronie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TAk nie działa...
MAm tak cały kod pokaże :
może do tej funkcji stworzyć jakąś tabelę z 5 elementami a potem je wyświetlać ? I w ten sposób działa. Ten post edytował morarz 10.02.2011, 21:45:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bardzo rozumiem o co Ci teraz chodzi.
Zrób tak jak podałem. W swoim kodzie najpierw robisz foreach, a dopiero później używasz $item, który w tym miejscu ma ostatnią wartość z tablicy $items. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dobra już wiem o co chodzi tylko że rozpiernicza mi ten kod całą stronę może to zaraz ogarnę...
|
|
|
![]()
|
|
Co znaczy "rozpiernicza"?
Powiedz co chcesz uzyskać i pokaż swój kod. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ok działa już wszystko!
Dzięki bardzo za pomoc ![]() Chciałbym jeszcze żeby te wiadomości co odświeżenie strony zmieniały się jak to zrobić ? |
|
|
![]()
|
|
Zmień je ;] Wybierz inne.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Zmień je ;] Wybierz inne. To też zawsze jakieś rozwiązanie nie ![]() A wie ktoś jak mogę pobrać ze strony zdjęcie i je wyświetlić ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:03 |