![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od czego zacząć aby móc programować w php? Jezeli mam windows xp co musze sciaganac i zainstalowac aby wszystko poprawnie chodziło? Bardzo prosze o pomoc!!!!
Mój adres e-mail radekdul@wp.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...oczywiscie zeby testowac php na swoim lokalnym komputerze, musisz miec zainstalowany serwer z obsluga php
![]() ![]() W FoxServie: - katalog: X:/FoxServ/www/ - tu umieszczaj pliki html, php itp Zrób pierwszy plik index.php i zapisz go do w/w katalogu (jesli zainstalowales FoxServ'a ![]() Kod <? //tak zaczynasz plik php
echo "To jest napis wywolany przez php"; // wynikiem tego bedzie napis ?> //tak konczysz plik php -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja zaczalbym od lykniecia dobrego piwka. wiadomo robota idzie wtedy znacznie lepiej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...jak to sie mowi "Dobre piwko nie jest złe!"
![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:17 |