![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem: Utworzyłem usługę zakupu kodu na stronie Dotpay (gdzie powinien być wybór płatności, np. żabka, mtransfer). Było to około 2 tygodni temu. W usłudze jest tylko test płatności, który już wykonywałem, nie trzeba tam wpisywać żadnych danych oprócz e-maila, później wybiera się rezultat (pozytywny lub negatywny). Próbowałem oba, w przypadku pozytywnego pisze, że konto zostanie obarczone kwotą x zł i podaje kod do usługi (za darmo !). Miałem też ciekawy przypadek, gdy skryptowi dotpay pomyliły się połączenia SSL i dostałem kod do zupełnie innej usługi... (Przy okazji zapytam czy to trzeba do nich zgłosić? Kodu, za który nie zapłaciłem nie wykorzystałem.) A zasadnicze pytanie to - jak uruchomić tę usługę ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
w opcjach wyłączyć test? Ustawienia->Tryb testowy->Wyłącz
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałeś rację, co jest bardzo dziwne, ponieważ nie uruchamiałem trybu testowego, a inne usługi chodziły.
A co z tym bugiem? Zgłosić czy opublikować dla młodocianych przestępców? ;p |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 14:11 |