![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
sprawa jest dość dziwna, pojawił mi się jakiś głupi błąd a co najgłupsze to za chiny nie wiem od czego :/, nigdy nie miałem tego typu problemu. No więc mam dwa div'y; jeden zawiera treść, a drugi zaraz pod nim to stopka. Dopóki w tym pierwszym miałem jedną linijkę tekstu wszystko było w porządku, oba elementy zgrywały się tworząc "jedną całość". Problem pojawił się w momencie gdy dopisałem drugą linijkę tekstu. Nie wiem skąd ale między tekstem i stopką pojawił się odstęp ok. 15px i nie wiem jak go usunąć... Co może być powodem? oto fragmenty kodu:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie wczoraj na to wpadłem, tylko nie mogłem dopisać w poście że temat już jest nie aktualny bo jakiś błąd wyskakiwał. W każdym razie dzięki.
Również życzę wesołych Świąt! Ten post edytował mop 24.12.2010, 21:35:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:58 |