![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 17.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że temat był poruszany wiele razy ale nadal nie znalazłem w poprzednich postach rozwiązania. Mam problem z konfiguracja php na serwerze apache. Jeżeli stworze plik info.php <? phpinfo(); >? wtedy instrukcja wykona się. Ale kiedy piszę własne skrypty widać pustą stronę. W logach nie ma żadnego błędu. Porty mam ustawione na 80. Ip dobre itd. Skrypty html wykonują się poprawnie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 59 Dołączył: 24.04.2010 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaz ten swój przykładowy skrypt, po którego wykonaniu pokazuje się pusta strona...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 17.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to chyba nie problem ze skryptem. Przerzuciłem symfony do folderu c:/serwer/htdocs
Po odpaleniu 127.0.0.1/skrypt/web/index.php powinna pojawić się grafika że projekt symfony został poprawnie stworzony. Niestety mam pusta strone Dla sprawdzenie stworzyłem ręcznie skrypt test.php <?php echo "Test"; ?> i też bez rewelacji.. nadal nie działa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pokaż konfigurację łączącą httpd z PHP.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:07 |