![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mam na imię Mateusz i jest to mój pierwszy temat/post na tym forum. Chciałbym zasięgnąć rady co powinienem zrobić, żeby miejsce przeznaczone na "treść" w tym layoucie nie było takie "puste". Niestety nie mam jakiegoś drygu graficznego i ciężko mi jest cokolwiek wymyślić. Byłbym bardzo wdzięczny za rady http://img41.imageshack.us/img41/3668/robal3.jpg Pozdrawiam, Sprite. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hej! Choć to trochę za smutne jak na mój gust to powinieneś jakoś ciekawie zaprezentować swoje prace w treści
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 7 Dołączył: 3.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakiś panel boczny, a w nim coś o tobie, kontakt, przykładowe prace. Coś w ty kierunku powinieneś szukać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi chodzi o samą szate graficzną. Klikając w "o mnie" w miejscu tego "lorem ipsum" pojawią się informacje o mnie, ale to po prostu nie wygląda. Gdybym zrobił panel boczny to jednocześnie znika to poziome menu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 09:25 |