![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHP Developer Łódź, pełny etat Poszukujemy programisty aplikacji webowych tworzonych w architekturze LAMP do pracy w biurze w Łodzi. Praca wymaga wiedzy programistycznej oraz dbałości o szczegóły, także po stronie interfejsu użytkownika (CSS,HTML,JS). Pracujemy w metodyce Agile dlatego wymagamy komunikatywności i zaangażowania w projekt na poziomie ogółu (wiedzieć co robią inni, jaki jest ogólny cel i do czego dążymy) i szczegółu (wiedzieć co ja mam do zrobienia i o to dbać). Członkowie zespołu wspólnie dyskutują, negocjują, projektują. Największy nacisk kładziemy na użyteczność finalnie wykonanego oprogramowania i zadowolenie naszych klientów. Za całość prac i koordynacje odpowiedzialny jest manager projektu. Co robimy, jak pracujemy?
Wymagania:
Oferujemy:
Zgłoszenia zawierające CV z aktualnym zdjęciem i list motywacyjny prosimy przesyłać na adres rekrutacja@ewitryna.pl w nagłówku maila wpisując słowo "PHP Developer". Po zaakceptowaniu CV wybrane osoby zostaną zaproszone na godzinny test kompetencyjny sprawdzający umiejętności planowania i budowania aplikacji, a nie tylko stricte wiedzę z zakresu programowania. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)". Uwaga: Zanim wyślesz CV zapoznaj się z naszą stroną www.ewitryna.pl i zobacz czy do nas pasujesz. Dane firmy: EWITRYNA Kędzierski, Szafraniec Sp. j. Plac Zwycięstwa 2, 90-312 Łódź NIP: PL 728-270-77-82 KRS: 0000315772 REGON: 100594887 Ten post edytował bok-ewitryna 2.12.2010, 20:52:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:00 |