![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 11.10.2004 Skąd: 3c Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam dwie różne zmienne $_GET ale nie w formie, że jedna jest po drugiej - czyli co do linku: ?a=b&c=d
dla takich linków wiem jak ma wyglądać rewrite mode, chodzi mi o taką sytuację jak mam na stronie dwa linki: ?a=b i ?c=d - i chce osiagnąć linki typu: www.strona.pl/b i www.strona.pl/d. Taki zapis nie działa: Kod RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^([^/]+)$ index.php?a=$1 [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^([^/]+)$ index.php?c=$1 [L] Ktoś może ma pomysł? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli dopuściłeś do takiej sytuacji znaczy, że twoja aplikacja jest źle skonstruowana
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 393 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: The.Luciferian.Doctrine.p df Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:27 |