![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 242 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, mam taką sprawę. Mam skrypt logowania. I tu się pojawiają dwa problemy. Jak się loguję, to jest ok. Ale kiedy nie podam któregoś z pól, to wyskakuje pusta strona zamiast komunikatu, że jest błąd. Drugi to ważniejsza sprawa. Mam inną stronę i chcę przenieść się do strefy dla zalogowanych. Gdy klikam np. 'przejdź' to owszem jestem w tej strefie, ale od razu jestem zalogowany, mimo iż wcześniej się nie logowałem. Możecie na to spojrzeć, PROSZĘ:
Skrypt logowania:
i sam skrypt, który powinien być na stronie dla zalogowanych użytkowników. Nie wiem czemu nie działa:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pusta strona pojawia sie dlatego ze sprawdzasz czy POST jest pusty, wystarczy wstawic w jakiekolwiek pole cokolwiek, lub nawet tylko nadusic submit aby warunek byl spelniony. Wtedy nie pojawi sie nic na stronie. Kod z linijki 5 musisz przerobic w taki sposob:
Nastepnie kod od linijki 22 do 43 wlacznie opatrz w
Wylogowanie powinno wygladac tak:
Ten post edytował sadistic_son 19.11.2010, 11:30:28 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 242 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, działa
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:31 |