![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukuję programisty PHP który zastąpił by mnie na obecnym stanowisku. Odchodząc z pacy chciałem znaleźć kogoś kto przejął by po mnie obowiązki. Wymagania: - PHP (obiektowe) - MySQL - JavaScript / jQuery -> AJAX - CSS - cięcie szablonów do poprawnego xHTML, HTML (normy w3c; oraz pod przeglądarki: IE7+, FF3+, Opera, Google Chrome / Safari) - podstawy Joomla / Zend Framework - podstawy administracji serwem z Linux Debian Kaliber projektów nad jakimi będzie opiekował się kandydat: - zwykłe stronki / CMS - sklepy internetowe - system lojalnościowy - system magazynowy Praca na miejscu w stabilnej firmie. Najlepiej aby kandydat był z Łodzi. Umowa na czas nieokreślony. Więcej info na: feaber-at-gmail-dot-com Proszę podsyłać zainteresowane osoby: - CV - portfolio (w postaci listy linków do zrealizowanych projektów) - oczekiwane wynagrodzenie Pozdrawiam, Konrad Szczerba. Ten post edytował feaber 3.11.2010, 16:19:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:26 |