![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem. Mam myszke optyczną podłączoną pod USB. I pewnego złego dnia w każdej grze myszka się tnie! Nic sie nie da zrobic.
Porsze o pomoc. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czy te gry wczesniej dzialaly dobrze?
jezeli masz win2000/XP to sproboj zmienic czestotliwosc przesylanych pakietow z mychy do systemu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MOże powiedziałbyś coś więcej, bo z tego co napisałeś to moge tylko napisać żę MI NAPRAWDE BARDZO PRZYKRO, że nie możesz sobie pograć.
Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wczesniej mi dzialalo. Mam Xp.
@wassago gdzie to sie zmienia? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod panel sterowania -> myszka -> sprzet -> wlasciwosci -> ustawienia zaawansowane
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
No to ja takiego czegoś nie mam:) Wchodze do sprzęt > Właściwości i dalej nie ma "ustawiania zaawansowane"...a wszystko wskazuje ze jest OK.
A w Menadzenie Urzadzen mam: "Inne urzadzenia":"Kontroler Uniwersjalnej magistreli szeregowej" ale to zawsze bylo bo nie mam oryginala... HELP ME... P.S baterie zmienilem i nadal nie dziala, nie mam podkladki (ale wczesniej dzialalo) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
hmm.. bo w USB chyba nie trzeba odsiwerzania ustawiac - bodajze USB z maxymalna predkoscia wysyla pakiety.. a sprawdzales czy ci sie sterowniki od karty graficznej nie wysypaly? bo tak tez moze byc..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
aaa to mozliwe, bo ostatnio sie bawilem ze sterownikami z karcie graficznej zeby bylo mozna TV podlaczyc....raz isnatlowlaem z internetu a raz z plyty i tak caly czas az wyszlo...a wiec co moge zrobic...?(formata niedlugo robie ale chce se pograc...)
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OT: czy ty miales kiedys dzien bez zadnej awarii? jak nie padlo neo i nie mozesz czytac manuala offline to myszka padla ? przyklady z dzisiaj tylko ... czlowieku nie mecz ludzi swoimi problemami ... kazdy swoich ma pod dostatkiem
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Co do neostrady to nie moja wina...i nic nowego nie wniosles do tematu.
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Ja tak mialem po w pewnych grach mysza szaleje
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
EDIT____
Przejsciowka nic nie dala...nawet male problemy z zainstalowaniem... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
nie mogles tego od razu sprawdzic i napisac ze to nic nie dalo?!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
prawy na my computer manage device manager mice and other pointing devices advanced settings tam jest zmiana szybkosci pakietow ... pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat witam
prawy na my computer manage device manager mice and other pointing devices advanced settings tam jest zmiana szybkosci pakietow ... pozdrawiam Dzieki...ale mozesz to po polsku napisac:)? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja moge
![]() prawy >> moj komputer >> wlasciwosci >> sprzet >> menedzer urzadzen >> mysz i inne urzadzenia wskazujace >> klikasz 2x na twoja mysz >> ustawienia zaawansowane >> i tu masz ta szybkosc pakietow |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli tylko w grach to może nie jest to wina myszki, masz poprostu mało fps i tak to wygląda jakby się mysz cieła ;-)
PS. Sprawdź tak jak ktoś Ci polecił stery od karty graf. |
|
|
![]()
|
|
No ale niestety nie mam Zakaldki "Ustawienia zaawansowane" :cry:
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to jest mysz wireless to moga się kończyć baterie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A sterowniki do myszki wgrałeś (jeśli takowe posiadasz)
![]() PS. Ponawiam, sprawdź stery od karty graf. jeśli to tylko w grach, może Ci się tnie, masz mało FPS i dlatego taki efekt, gdyby myszka się rwała. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:59 |