![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 28.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam!
mój problem polega na tym, że muszę do pliku tekstowego wstawić, dane w układzie |wartoś_zmiennej| |wartość_2| etc..., niestety gdy sprawdzam zawartość pliku tekstowego zamiast np. wartości zmiennej ukazuje mi sie znak + i wygląda to tak.|+|. Podejrzewam, że błąd znajduje sie poniżej, ale nie wiem jak to rozwiazac
prosiłbym o szybka pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Bo właśnie zapisujesz tego plusa.
$a[1] to drugi znak ciągu $a, czyli '+'. Z tego co widzę to próbujesz dodać coś ze zmiennej $value. Wpisujesz to do $a, a potem $a sobie nadpisujesz. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 28.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
omg...jaki banalny błąd... dzieki wielkie, no ale tak to jest jak człowiek od 2 rano koduje
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
omg...jaki banalny błąd... dzieki wielkie, no ale tak to jest jak człowiek od 2 rano koduje ![]() Używaj nazw, które coś zanczą np. $mode zamiast $a, a takie problemy będą Ci obce ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 13:20 |