![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam skrypt php do rotacji banerów. Skrypt chodzi na Apachu pod win u mnie na komputerze, ale nie działa na serwerze. Jak wstawiam kod tego skryptu baneru to strona przy ładowaniu pobiera mi automatycznmie plik banner.php3 zamiast go wyświetlić.
Proszęo pomoc. Pozdrawiam, starbuck www.starbuck.prv.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jak wstawiam kod tego skryptu baneru to strona przy ładowaniu pobiera mi automatycznmie plik banner.php3 zamiast go wyświetlić.
Pobiera zamiast wykonywać? To znaczy, że masz źle ustawione atrybuty folderu z tym skryptem. 8) -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serwer moze nie obslugiwac php lub rozszerzenie *.php3 nie jest "podczepione" pod parser php. Sproboj zmienic na *.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Juz lepiej. wielkie dzieki. zmienilem na php, ale inne pliki php3 wykonuje oprócz tego banner.php3. Ale mimo to to bardzo dziękuje.
Mam jeszcze jedno pytanie, dlaczego wyswietla mi dziwnie ten baner, tzn w różnych miejscahc, w połowie itp. Pozdrawiam, Starbuck www.starbuck.prv.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat dlaczego wyswietla mi dziwnie ten baner, tzn w różnych miejscahc, w połowie itp. Musiałeś skopać coś w skrypcie. Sprawdź kod HTML'a, który jest przesyłany do przeglądarki.
-------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Juz dziala. Jeszcze raz wielkie dzieki. Mozecie zobaczyc rezultat.
Pozdrawiam, Starbuck www.starbuck.prv.pl |
|
|
![]()
|
|
Jeśli chodzi o ten baner na samej górze Twojej stronki, to działa wręcz wyśmienicie - za każdym razem inny. Gratulacje 8)
-------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.08.2025 - 17:47 |