![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 20 Dołączył: 4.05.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co robię nie tak chce wyciągnąć link http://www.twotwo.pl działa ale wyciąga wszystkie linki a ja chce konkretnie ten twotwo proszę o pomoc bo mi się pomysły skończyły nikt nie jest w stanie pomóc? sory za podbicie ale niech mi ktos pomoze ![]() Ten post edytował Swirek 20.10.2010, 20:58:48 -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Użyj phpquery, bo widzę, że z preg_matcha to nic nie wyciągniesz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 20 Dołączył: 4.05.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mogłem się odrazu tym zainteresować jednak może udałoby się coś z tego wyciągnąć ponieważ jeśli to zadziała to wszystko już elegancko w skrypcie śmiga. a nie chciałbym już kombinować.
próbowałem inaczej bardziej przejżyście, ale też nie śmiga zrobiłem coś takiego wyciąga mi to pierwszą literę z ciągu (.+?) jak uczynić mam aby wyświetliło mi całą zawartość linka? ![]() edit udało się ![]() temat do zamknięcia Ten post edytował Swirek 21.10.2010, 00:06:03 -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:57 |