![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zna ktos jakiś skrypt umożliwiający wysyłanie sms'ów do sieci HEYAH? Potrzebuję tego do napisania skryptu wysyłającego powiadomienia o przychodzących e-mail'ach. Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a czy wogole widziales juz gdzies bramki sms do heyah
![]() chyba jeszcze takie wogole nie istnieja ![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy coś to wniesie ale heyah korzysta/dierzawi sieć Ery.
PS.Wiedzialem ze to nic nie wniesie do tematu ale co tam ![]() Zreszta jak sądze, jeśli nie ma bramki na stronie głównej to nie ma nigdzie ;]. -------------------- Oooo, cia is on the phone... Ok, I got it. Shit I lost it.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widziałem, ale nie pamiętam adresu. Napewno nie była to bramka open source.
Co do skryptów: Znalazłem PHPsms, lecz ten mimo iż na stronie głównej można przeczytać: Cytat NEWSY
31.03.2004 Przenosiny strony na nowy serwer (mam nadzieje ze ostatni raz!) oraz dodanie do phpsms4web obsługi sieci Heyah!! nijak tą sieć obsługuje. Nawet przez bramki na ich stronie operacja wysłania sms'a do sieci heyah kończy się niepowodzeniem już na samym starcie (program odrzuca numer). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 4 Dołączył: 21.02.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bramki do sieci heyah są, chociażby sms.it.pl :wink:
-------------------- pomoglem wcisnij przycisk "pomogl" - dzieki...
|
|
|
![]()
|
|
Tak, tylko z tej bramki nawet przez fsockopen nie można skorzystać bo trzeba wpisywać hasło z obrazka. Chyba żeby napisać jakiś algorytm do czytania haseł z tych obrazków, ale to by było strasznie dużo roboty.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zna ktos jakiś skrypt umożliwiający wysyłanie sms'ów do sieci HEYAH?
Wszystko masz opisane tutaj ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ciekawa sprawa ta bramka, szkoda że tylko 10 SMSów dziennie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ciekawa sprawa ta bramka, szkoda że tylko 10 SMSów dziennie.
Zarejestruj numery znajomych i będziesz mógł wysyłać więcej ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Zarejestruj numery znajomych i będziesz mógł wysyłać więcej
![]() Spróbuję. Właściwie to tak czy siak nie zależy mi na znajomych tylko na moim numerze bo to do powiadamiania o nowej poczcie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:06 |