![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 22 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Problem polega na tym że wszystko wyświetla mi się jedno pod drugim w osobnych ramkach, a chcę żeby było obok siebie w jednej ramce i po przecinku.Proszę o pomoc może ktoś miał podobny problem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 2 Dołączył: 8.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo pętla dla każdego jednego tagu rysuje nową tabelę.
Może tak będzie lepiej
Po echowaniu $tags jest przecinek ![]() Edit: A to: <small>".($wer[tagi])."</small> nie powinno być tak <small>".($wer['tagi'])."</small> ![]() Ten post edytował thurinon 18.09.2010, 02:49:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co masz na mysli mowiac "ramka"?
![]()
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 22 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, obydwie sugestie są dobre działają lecz rozwalają tabele która nie może być większa niż 190px druga wielkość jest
nie ważna. Chciałbym żeby ustawiało się tak:
Nie muszą ustawiać się czwórkami, mogą ustawiać się do wielkości tabeli. Tak powinno być <small>".($wer['tagi'])."</small> miałeś racje, małe przeoczenie ale kod działał i dlatego tego nie zauważyłem. Może jakiś parametr taki jak wordwrap.Dzięki wszystkim. Ten post edytował ber32 18.09.2010, 14:25:37 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:34 |