![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
potrzebuje prostego rozwiazania ktore umozliwiloby mi informowanie o dostepnosci produktu. Chcialbym aby to wygladalo tak: jeżeli produkt bedzie niedostepny to wyswietli sie komunikat ze najblizsza dostawa tego i tego dnia. Warunki i wszystko mam tylko jest problem z data. Chcialbym aby przykladowo najblizsza dostawa była 10 , 20 i 30 dnia miesiaca, albo w kazdy poniedzialek. Chcialbym aby skrypt wraz z kolejnymi dniami aktualizowal sie tzn. w kolejny poniedzialek , data najbliszej dostawy zmienia z tego poniedzialku na jeszcze kolejny ( tak zeby zawsze bylo o przyszly poniedzialek do przodu ![]() Wie ktos moze jak napisac takie cos? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
O bazeę danych. DAYNAME() = Monday i jeśli tak a nie ma dostawy to wyświetlasz info że trzeba poczekać na kolejny poniedziałek.
-------------------- Tasi.pl - wejdź i zostań z nami na dłużej Artykuły, aktualności, filmiki, foto - wszystko z lekkim przymrużeniem oka Zwiększ ilość odsłon na swoim stronie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz napisac to w php-ie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może frytki do tego? Nikt Ci nie napisze gotowego skryptu... To jest dział dla chcących się czegoś nauczyć i szukających "drogowskazu" do napisania takiego i takiego skryptu, nikt Cie nie podwiezie za free
![]() Ale mu powiedziałem ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:32 |