![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z wyświetlaniem danych z bazy danych z użyciem PEAR. Wyskakuje mi taki błąd: Fatal error: Call to undefined method DB_result::fetch_Row() in E:\Serwer\Strony\praca\klienci.php on line 19 Chce wyświetlić dane ze pomocą metody DB_FETCHMODE_ASSOC. Nie wiem może tutaj cos mam zamieszane. Z góry dziękuje za pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A czy byłbyś łaskaw przetłumaczyć sobie (nawet w translatorze) komunikat błędu?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
DB_result nie zawiera metody fetch_Row(). Zajrzyj do dokumentacji
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka formułą była napisana w książce.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Jak w książce będzie napisane "usiądź na kołek osinowy" to też to zrobisz i będziesz się dziwił dlaczego cię boli... w krzyżu?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Mówiłem: zajrzyj do dokumentacji:
http://pear.php.net/manual/en/package.data...lt.fetchrow.php @wookieb ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Wiesz jestem początkujący i korzystam książki i na niej się opieram. Skąd mogę wiedzieć ze tam jest źle napisane. Ale pisząc wiedziałem ze znajdzie sie taka osoba co bedzie tylko zniechęcać do tego forum a nie pomagać.
Dzieki nospor za pomoc. Działa ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ale wookieb nie zniechęca a w "delikatny" sposób daje ci do zrozumienia że ksiązki nie są nieomylne. I ze jak ktoś mowi: zajrzyj do dokumentacji to znaczy zebys zajrzal do dokumentacji a nie pisal ze tak jest w ksiązce
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
To, że jesteś początkującym KOMPLETNIE nie usprawiedliwia Cię abyś nie myślał. Po to masz mózg to go używaj.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:59 |