![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jestem w trakcie pisania strony w której po założeniu konta (podaje się tam login, adres mailowy i hasło) mamy możliwość przejścia do panelu administracyjnego. Tam z kolei mogę zmienić hasło (ten skrypt jest ok, działa) i również mogę zmienić adres mailowy.
Zmiana adresu e-mail polega na tym, że na zmieniany adres zostaje wysłany link aktywacyjny: account_email_change.php:
Klikając na odsyłacz przeniesie nas na stronę "email_verify.php":
A gdy mimo wszystko kliknę na odsyłacz to powyższy kod pokazuje, że odsyłacz poprawnie przekazuje dane do strony jednakże wciąż pojawia się tekst, że kliknięto w zły lub nieważny odsyłacz i w konsekwencji zmiany nie są wprowadzane. Nie wiem czy jest zła składnia wywołania mysql czy to tylko php także w tym dziale zadaję pytanie. Jestem w kropce. Proszę o pomoc. (PS. Pełna zasada działania skryptu jest na www.polish-chicks.net - strona pusta, można tylko się zarejestrować, tylko trzeba podać poprawny adres e-mail bo na niego jest wysyłany kod aktywujący który się wprowadza w pole do aktywacji konta i gdy konto już jest aktywne to po zalogowaniu można przejść do panelu administracyjnego konta skąd można wprowadzać zmiany). Edit o 5:50: Problem udało się rozwiązać, przy jednej zmiennej było o jeden znak $ za dużo ale nadal muszę spróbować rozwiązać problem co zrobić gdy kliknę na odsyłacz, żebym był dalej zalogowany Ten post edytował unloco 23.08.2010, 04:51:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 3 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popraw ostatnie linie na:
Ten post edytował GyniO 29.08.2010, 11:28:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:14 |