![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 36 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SHiP opróżnij skrzynkę pocztową na koncie, bo nie mogę wysłać do Ciebie PW
![]() // mam nadzieję, że to przeczyta Ten post edytował *OuTSideR* 21.08.2010, 21:48:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
btw: jaki jest sens ograniczonej ilości wiadomości w skrzynce. Że niby by ograniczyć ich ilość w bazie? Aż tak to spowalnia?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Podejrzewam, że to mobilizuje trochę do regularnego kasowania.
![]() Mnie też to wkurza, mimo że chyba mam nieco pojemniejszą. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
user ma bodaj 50 pmek limit i ja sie pytam po co wiecej trzymac? ja mam chyba 3 bo zapomniałem skasowac... noo i ja mam ten przywilej ze moje PW dojdzie do każdego niezależnie od zapchania, wiec nie narzekam
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie też to wkurza, mimo że chyba mam nieco pojemniejszą. są lepsi i lepsiejsi ;p ^^ ;D-------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat są lepsi i lepsiejsi ;p ^^ ;D nie ma sprawiedliwości na tym świeciea co do pojemności to weźmy taki scenariusz, ktoś sobie jedzie na wakacje (tak wiem trudne słowo - to taka przerwa od pracy - więcej w wikipedi) i w tym czasie dostaje pierdyliard próśb o pomoc albo innych form nękania. I co wtedy? a no zator. W XXI wieku taki limit to śmieszna rzecz. Proponuję założyć komitet do spraw uwolnienia limitów. Pamiętajcie to zarząd jest dla nas a nie my dla zarządu. My jesteśmy tam gdzie teraz oni tam gdzie były dane! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Proponuję założyć komitet do spraw uwolnienia limitów. Wystarczy postawić krzyż na limitach i nikt ich nie ruszy ![]() -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 36 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hahaha świetny temat
![]() ![]() ![]() Ten post edytował SHiP 22.08.2010, 11:20:37 -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hahaha świetny temat ![]() ![]() ![]() Świetny pomysł ... ![]() -------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Ile postów tyle można mieć wiadomości ?
Z tym ze zaczynamy od 10 aby nowi mogli korzystać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lepszym rozwiązaniem byłby limit 50pw + ilość pomógł/5
![]() -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobra, wywaliłem 48 wiadomości. Możesz *OuTSideR* śmiało wysyłać nowe
![]() -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
W tam... Ja nie zauważyłem by modzi mieli więcej. Może dlatego, że sam nie mam chyba więcej niż 20 w skrzynce i w miarę regularnie kasuję kompletnie zbędne
![]() Co do zwiększania limitów to myślę, że wystarczyłby po prostu ciut większy, bez żadnego kombinowania z uzależnianiem od czegokolwiek. PW to nie maile i nie widzę sensu trzymania ich długo. -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
@thek: niekoniecznie. W moim przypadku sporo osób pytało się o mój edytor WYSIWYG oraz niekiedy o Mohebo Framework i inne moje biblioteki. Ciężko ich wszystkich spamiętać, a zazwyczaj każdemu obiecuję, że dam znać jak coś poprawię, zmienię, dodam. Czasami ktoś mnie prosi o zbadanie bezpieczeństwa strony, a jest środek tygodnia i mam urwanie głowy. Wtedy odpowiadam na PW dopiero w weekend. U mnie, mimo, że usuwam regularnie, szybko zbierają się nowe ;].
-------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:02 |