![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że gdyby był tutaj dział "żłobek" to powinienem w nim zadać to pytanie
![]() Stawiam pierwsze kroki w php i mysql więc proszę o wybaczenie, że nawet nie mam pojęcia jak zadać pytanie wyszukiwarce (chodzi o treść pytania oczywiście), jedynym wyjściem jest napisanie tego postu. mam mój pierwszy kod:
W tym kodzie działa tylko pierwsze "while" dotyczące pola "username" w tabeli "users". drugie "while" z pola "level" nie tworzy mi linii z zawartością. Jeśli w pierwszym while zmienię "username" na "level" to działa, bo w bazie istnieje to pole... Proszę niekoniecznie o konkretne wskazanie błędu jaki popełniam, może być naprowadzenie mnie gdzie i czego szukać! P.S. Dlaczego po zarejestrowaniu wszystkie treści na tym forum mam wycentrowane ![]() Da się to jakoś zmienić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo robisz drugą pętlę na już przetworzonym wyniku. Wstaw pomiędzy pierwszym a drugim while
-------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nigdy bym na to nie wpadł, dziękuję stukrotnie, oczywiście działa
![]() Edit: Czy jeśli przy tworzeniu XMLa musiałbym używać pętli kilkaset razy to za każdym razem muszę stosować @mysql_data_seek ($results, 0); czy jest może lepsze wyjście? P.S. Czy ktoś wie, co zrobić z tym zcentrowanym tekstem? Wszystko jest skrajnie nieczytelne... Zaznaczam, że KAŻDE inne forum działa bez zarzutu... Mam Firefox 3.6.8... Ten post edytował r--x 18.08.2010, 16:01:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:40 |