![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Robie storne i potrzebuje spisu teledysków/filmów z serwisów typu youtube itp. Mam baze około 4k wpisów ale potrzeba mi więcej. Dane zapisuje w pliku w postaci: idfilmiku|tytul filmu itp. itp. Mam takie pyatnko wiecie może skąd można ściągnąć taką baze filmów/teledysków coś jak youtube? Mógłbym nawet skrypttem to pobrać lub czym innym ważne bym miał jakiś link abym mół to pobierac i zapisywac do pliku -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CURL + preg_match_all i masz co chcesz, ale trzeba taki skrypt samemu skrobnac.
W ten sposob mozesz wyciac ze strony wszystkie osadzone filmy + tytuly + opisy itp... Gotowy skrypt do sciagania listy filmow raczej nie istnieje, bo skrypt przewaznie pisany jest pod dana strone. Ten post edytował kapuch 2.08.2010, 16:50:55 -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sluchaj a mozesz jakis taki malutki przyklad wrzucic
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 17 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
od wiki, a konkretniej od hasła "curl". później już z górki: curl->przykłady.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:08 |