![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje osoby, ktora pomoze mi napisac projekt w php w polaczeniu z mySQL.
twentydollars@o2.pl GG: 8600887 -------------------- :: GG 8600887 ::
:: twentydollars@o2.pl :: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Przeniesione: Bazy danych => Hydepark
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pilnie potrzebuje pomocy dlatego umiescilem go 2 razy. Przyjąłem do wiadomości. Będę grzeczny :oops:
-------------------- :: GG 8600887 ::
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Dwa razy?
Policzmy: dwa razy na bazy danych dwa razy na php razem: 4 razy. Spamowanie o cross-posting są zagrożone banem, jak jak Ci napisąłem na php. Pomoc uzyskasz, jełśi będziesz na tyle inteligentny, ze napiszęsz na czym pomoc ma polegać. I jak masz zamiar się za tę pomoc zrewanżować. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok. mam do zrobienia projekt oparty na bazie, ale nie wyrabiam sie czasowo, gdyz za pozno zaczalem. Robie wlasnie panel admina no a na reszte nie mam czasu. W sumie do zrobienia jest projekt od strony uzytkownika. Bedzie to wlasciwie wyswietlanie danych z bazy + jakis tam interfejs. Za pomoc oczywiscie mogę zaplacic. no i najlepiej zeby byl to ktos z warszawy. W sumie jest to pilna sprawa. Najlepiej by bylo zeby go ukonczyc do konca majowego weekendu.
-------------------- :: GG 8600887 ::
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:04 |