![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak osiągnąć taki efekt jaki jest na tej stronie klick.
Dokładnie chodzi mi oto jak się kliknie w tekst(link) to nie wyskakuje ta ramka kropkowana dookoła tekstu/obrazku. Za pomoc bóg zapłać ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba o to chodzi: a { outline-style: none; }
http://www.w3schools.com/CSS/pr_outline-style.asp Na przyszłość FF,Firebug -> inspect Ten post edytował athei 22.07.2010, 20:27:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 2 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety twój sposób athei nic nie daje
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest to o co pytasz i rozwiązanie jest takie jak podałem. Przykład http://jsbin.com/uxeno3/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 2 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest to o co pytasz i rozwiązanie jest takie jak podałem. Przykład http://jsbin.com/uxeno3/ link nie dziala ![]() |
|
|
![]()
|
|
Co do tekstu to działa już git tylko problem jest z obrazkami.Pewnie coś źle jest.
edit: żeby działało w 100% w style.css trzeba dać coś takiego
![]() Ten post edytował rafi5451 22.07.2010, 20:57:15 |
|
|
![]()
|
|
A jak pozbyc sie tego outline na buttonie submit w formularzu, bo juz probowalem ustawic outline-style: none; dla form, input i bez efektu.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Takie krótkie pytanie: po co usuwasz tę obwódkę? Pomyślałeś o użytkownikach nawigujących z klawiatury? Obawiam się, że nie...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Bo to brzydko wyglada, powiedzmy mam menu z wieloma linkami i dosc malymi czcionkami, a teraz taka obwodka psuje caly efekt.
Jesli chodzi o formularz, to masz racje, ale mimo tego chcialbym wiedziec jak to sie usuwa ![]() A w zwyklych linkach to sie nie przydaje, bo nikt nie nawiguje w ten sposob, wejdz na jakis duzy serwis, tylu wp.pl i sproboj nawigowac tabem po setkach linkow ![]() Zreszta wp.pl tez to usunelo. Ten post edytował kaźmirz 22.07.2010, 21:20:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat A w zwyklych linkach to sie nie przydaje, bo nikt nie nawiguje w ten sposob To, że Ty nie nawigujesz, to znaczy, że nie nikt. Nie decyduj za użytkownika; to tak samo, jak wymuszanie otwierania stron w nowych oknach. Użytkownik jest wystarczająco ętęlygętny, żeby kliknąć rolką... -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
To, że Ty nie nawigujesz, to znaczy, że nie nikt. Nie decyduj za użytkownika; to tak samo, jak wymuszanie otwierania stron w nowych oknach. Użytkownik jest wystarczająco ętęlygętny, żeby kliknąć rolką... Fajnie napewno ja jestem na tyle glupi, zeby uzywac myszki zamiast taba, dzieki ktoremu po przeskoczeniu setek linkow dostane sie tam gdzie chcialem ![]() Wp.pl to tez serwis robiony przez amatorow dlatego to wykasowali. Idac Twoim tokiem myslenia, to czemu mam dyskredytowac ludzi nie posiadajacych rolki w myszce, a tolerowac tych, ktorym sie myszka zepsula lub masochistow, lubiacych utrudniac sobie zycie? Zgodzil bym sie z Toba, jak bys zaatakowal kogos kto blokuje prawy przycisk myszki na stronie, zeby zabezpieczyc tresc strony, bo to jest glupie i utrudniajace prace normalnemu userowi, a zlodzieja nie powstrzyma, ale czesto tu widze takie rozwiazania i nikt jakos sie o to nie burzy. A jak chce pozbyc sie tab indexu to afera ![]() Ten post edytował kaźmirz 22.07.2010, 22:21:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 09:04 |