![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 2 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam takie pytanie, czy dla robota indexujacego Google to: ma takie samo znaczenia jak: Chodzi mi o to, czy moge bez problemu korzystac z onclick, bez obawy, ze google nie zindeksuje mi tych linkow i czy ew. beda one mialy taka sama moc? Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc! Ten post edytował kaźmirz 19.07.2010, 16:54:43 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 5 Dołączył: 7.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Według mnie google potrzebują statycznych linków. nawet jeżeli obecnie radzą sobie z wyłuskiwaniem adresu z onclick to jest to bardzo nie zalecane rozwiązanie i na pewno nie optymalne.
-------------------- -------------------------------------------------------------------------
My blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Boty indeksujące nie rozumieją JS`a więc adres onclick nie będzie zaindeksowany. Przynajmniej z tego co mnie wiadomo.
-------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 7 Dołączył: 18.01.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google nie indeksuje linków z onClicka
![]() Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 2 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tego wlasnie sie obawialem, to troszeczke komplikuje mi zadanie
![]() No ale chociaz wiem, na czym stoje - dobrze ze na tym etapie, a nie po skonczonym projekcie ![]() Dziekuje wszystkim za udzielenie odpowiedzi i oczywiscie dla kazdego po plusiku. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:48 |