![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zacząłem robić slider w jQuery z użyciem .click jednak nie mogę sobie z tym poradzić i nie wiem co robię źle. Za pierwszym kliknięciem jest ok, ale kiedy chcę powrócić do pierwszego slajdu to nic się nie dzieje. Zamieniłem .click na .hover i wszystko działa dobrze, ale chciałem to zrobić z użyciem .click Slider znajduje się tutaj Obecny skrypt: Kod $(function() { $('.second2').hover(function () { $('.first').stop().animate({ "top" : "131px" }, 700); }, function () { $('.first1').hover(function() { $('.first').stop().animate({ "top" : "0" }, 400); }); }); $('.third3').hover(function () { $('.first').stop().animate({ "top" : "131px" }, 700); $('.second').stop().animate({ "top" : "131px" }, 700); }, function () { $('.second2').hover(function () { $('.second').stop().animate({ "top" : "0" }, 400); }); }); }); Kiedy zamienię .hover na .click to niestety przy drugim kliknięciu slajd już się nie poruszy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:07 |