![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2010 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Znalazlem na tym forum kod, który bardzo mnie zainteresował i chciałbym go wrzucic na swoją strone. Chodzi mi dokladnie o takie cos: http://forum.php.pl/index.php?s=&showt...st&p=752497 Widziałem, iż posiadał on taki sam problem jak Ja i nie wiem czy go rozwiązał. Pisałem do Damiian na numer GG podany w profilu, lecz mi nie odpowiedział. Wiec posiadam forum VBulletin, i chciałbym tam zrobić rejestracje tylko i wyłącznie na kod. Zrobiłem juz tak jak podano w tamtym poście, stworzyłem kolumny w bazie danych i stworzyłem dwa pliki: Logowanie.php:
oraz dodawanie php
Name i email w moim przypadku nie ma znaczenia, bo chodzi mi tylko o to aby uzytkownik po podaniu dobrego kodu który znajduje sie w bazie, dostał sie do strony z rejestracją, a sam kod stał sie niekatywny (zeby nie było podwójnej rejestracji na jeden kod) I Kiedy uzytkownik poda poprawny kod to żeby go przeniosło na strone, taką jaka podałem, czyli: www.xxx.pl/forum/register.php A jeżeli dany uzytkownik wpisze bezpośrednio adres do przegladarki, bez podania hasła, to żeby przekierowało do do: logowanie.php ( Nie chodzi mi o robienie to poprzez sesje. ) I teraz mam problem, bo register.php wyglada tak: - Załącznik I komplenie nie wiem, jak zrobić aby działało tak jak napisalem wczesniej. Czy wgl tak sie da. Z góry dziękuje za pomoc:) // Pomoże ktoś? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:57 |