![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z ostrzeżniem wyskakującym w ie przed wczytaniem skryptu javascript, w jaki sposób można to ostrzeżenie usunąć. Wiem, że jest to możliwe bo twórcy osir.walbrzych.pl sobie z tym poradzili. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Skrypt rozciagania divow i zaokraglania rogow w divach ,a co do poziomu zabezpieczen w opcjach internetowych ie to chyba nie zalezy od tego bo osir.walbrzych.pl mi wchodzi bez ostrzeżeń a gdy wczytuje moją strone potrzebuje zgody na javascript.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat a co do poziomu zabezpieczen w opcjach internetowych ie to chyba nie zalezy od tego bo Nie pytałbym, gdyby to nie miało znaczenia. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A użyłeś szukajki http://forum.php.pl/index.php?showtopic=147977&hl=
|
|
|
![]()
|
|
To nie ma znaczenia od strony serwera wyrwałeś cytat z kontekstu przeczytaj dalej inna strona dziala bez ostrzeżeń choć uzywam tej samej przegladarki. Teraz nie wiem co mam zrobić aby uzyskać ten sam efekt co uzyskali twórcy osir.walbrzych.pl ich strona nie potrzebuje zgody na przetwarzanie skryptów javascript.
|
|
|
![]()
|
|
Więcej nie będę pytał - strefy zabezpieczeń też mają znaczenie; nadal będziesz się upierał przy swoim, nie otrzymasz ode mnie odpowiedzi.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie ma znaczenia od strony serwera wyrwałeś cytat z kontekstu przeczytaj dalej inna strona dziala bez ostrzeżeń choć uzywam tej samej przegladarki. Teraz nie wiem co mam zrobić aby uzyskać ten sam efekt co uzyskali twórcy osir.walbrzych.pl ich strona nie potrzebuje zgody na przetwarzanie skryptów javascript. Każdy ci mówi jaka może być przyczyna ja też miałem problemy z przeglądarką IE która pokazywała jak ty to mówisz o pozwolenie przetwarzania skryptów js a nie pomyślałeś że przeglądarki typu [IE] są uczulone na błędy powiem ci tak albo coś masz że skryptem albo zastosuj się do rad i nie patrz że u ryska nie pytanie się o odtworzenie owakich skryptów . |
|
|
![]()
|
|
Temat do zamknięcia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 21:06 |