![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 6 Dołączył: 4.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam takie pytanie do was drodzy forumowicze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam takie pytanie do was drodzy forumowicze ![]() Ja nie widzę problemu powinno się udać, kiedyś coś na dwóch nagrywarkach nagrywałem i się udało, ale dokładnie nie pamiętam okoliczności. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Z tego co kojarzę, to niektóre oprogramowanie to umożliwiało. Dawno nic nie wypalałem (ogromne dyski w końcu są tanie), ale Nero swego czasu miało podczas nagrywania opcję "Używaj wielu nagrywarek". To było chyba to o czym wspominasz.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 6 Dołączył: 4.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak 2 nagrywarki ok jedna zworka na master druga na slave. Problem się pojawia z 3 nagrywarką... tzn. nie wiem jeszcze czy jest to problem, ponieważ nie mam tego akutalnie. Na razie chcę się dowiedzieć czy jest właśnie taka możliwość. Usprawniłoby mi to bardzo obsługę dużych wycieczek itp.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
sa przejsciowki ide->sata wiec mozesz sobie podlaczac ile masz wolnych portow
![]() btw. jak sa zdjęcia policji z melin pirackich to tam kompy maja nagrywarek ile slotów w obudowie i widać da sie ![]() |
|
|
![]()
|
|
no ale to meliny pirackie
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja z ciekawości spytam czy coś z tego wyszło? Jeśli tak, to jaki program i jak to podłączyłeś?
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:00 |