Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> 3 nagrywarki na raz
hieroshima
post 21.05.2010, 09:59:25
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam, mam takie pytanie do was drodzy forumowicze winksmiley.jpg mianowicie: Czy da radę podłączyć do komputera 3 nagrywarki tak, aby jednocześnie na raz nagrywały to samo ? Przykładowo mam album ze zdjęciami dla jakiegoś ośrodka wczasowego i chciałbym przyspieszyć proces nagrywania i nagrywać 3 razy to samo, w tym samym czasie na jednym komputerze. I to moje pytanie czy da radę zrobić coś takiego? Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post
strife
post 21.05.2010, 10:32:43
Post #2

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Cytat(hieroshima @ 21.05.2010, 10:59:25 ) *
Witam, mam takie pytanie do was drodzy forumowicze winksmiley.jpg mianowicie: Czy da radę podłączyć do komputera 3 nagrywarki tak, aby jednocześnie na raz nagrywały to samo ? Przykładowo mam album ze zdjęciami dla jakiegoś ośrodka wczasowego i chciałbym przyspieszyć proces nagrywania i nagrywać 3 razy to samo, w tym samym czasie na jednym komputerze. I to moje pytanie czy da radę zrobić coś takiego? Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

Ja nie widzę problemu powinno się udać, kiedyś coś na dwóch nagrywarkach nagrywałem i się udało, ale dokładnie nie pamiętam okoliczności.

--------------------
+Quote Post
thek
post 21.05.2010, 11:16:29
Post #3

Grupa: Moderatorzy

Z tego co kojarzę, to niektóre oprogramowanie to umożliwiało. Dawno nic nie wypalałem (ogromne dyski w końcu są tanie), ale Nero swego czasu miało podczas nagrywania opcję "Używaj wielu nagrywarek". To było chyba to o czym wspominasz.

--------------------
Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
+Quote Post
hieroshima
post 21.05.2010, 12:41:01
Post #4

-----

tak 2 nagrywarki ok jedna zworka na master druga na slave. Problem się pojawia z 3 nagrywarką... tzn. nie wiem jeszcze czy jest to problem, ponieważ nie mam tego akutalnie. Na razie chcę się dowiedzieć czy jest właśnie taka możliwość. Usprawniłoby mi to bardzo obsługę dużych wycieczek itp.
+Quote Post
kwiateusz
post 21.05.2010, 15:20:02
Post #5

Admin Techniczny

Grupa: Administratorzy

sa przejsciowki ide->sata wiec mozesz sobie podlaczac ile masz wolnych portow smile.gif

btw. jak sa zdjęcia policji z melin pirackich to tam kompy maja nagrywarek ile slotów w obudowie i widać da sie smile.gif
+Quote Post
hieroshima
post 21.05.2010, 20:47:27
Post #6

-----

no ale to meliny pirackie winksmiley.jpg, a nie zakład fotograficzny winksmiley.jpg pirat potrafi wszystko winksmiley.jpg Dzięki za pomoc i odpowiedzi. Po weekendzie będę próbował montować nagrywarki i zdam relacje.
+Quote Post
bim2
post 24.05.2010, 22:53:44
Post #7

-----

Ja z ciekawości spytam czy coś z tego wyszło? Jeśli tak, to jaki program i jak to podłączyłeś? smile.gif

--------------------
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:00