![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam 3 spółki i kontroluję ich wygasanie domen i subdomen. Niestety jest to bardzo uciążliwe bo muszę się 3 razy logować do nazwa.pl za każdym razem inny użytkownik i hasło, oraz listowanie domen. Mam pomysł by napisać skrypt , który automatycznie zaloguje się do nazwa.pl pobierze listę domen i tak na wszystkich trzech kontach zrobi. Tu zwracam się do Państwa z pytaniem czy za pomocą PHP uda się coś takiego , czego mam szukać ? -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Curl'em jesli chcesz sie logowac na inna strone z twojego srv'a.
I potem Regexp do wyciagania danych :] ze zrodla strony. -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie mogę dojść dlaczego wyświetla mi się biała strona bez danych. Proszę o pomoc. Swój skrypt wzorowałem na skrypcie który loguje się i pobiera dane z naszej klasy i wszystko działa. Jak zmieniłem adresy URL to już nic nie wyświetla. Pola posprawdzałem do logowania mają prawidłowe nazwy takie jak na nazwa.pl i nadal nic. Czy to może być problem HTTPS ? Tak wygląda mój kod, może ktoś rzucić okiem ?
-------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:40 |