![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wiec mam link:
Cytat Witam, jak moge wyslac go do formularza? Jak zrobic zeby ignorowalo ta zmiane pierwszego ciagu liczb ? Ciagle probuje, ale nie wychodzi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o jakie wysyłanie do formularza Ci chodzi?
co do ignorowania zmiennej to po prostu nie uwzględniaj jej w kodzie php lub daj:
-------------------- http://www.piotr94.net21.pl/ - wykonanie stron i serwisów internetowych
Jeśli moje wypowiedzi były dla Ciebie pomocne, kliknij "Pomógł" i odwdzięcz się ;) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej chodziło mi o coś takiego, że wysyła formularz do strony tej właśnie, ale generuje tą pierwszy ciąg, wiec wysyła formularz do tego linka, z ignorowaniem tej wartosci.
Chodzi o panel sms, że na tej drugiej stronie dodaje wartosci do sql, nie da sie inaczej, bo w innym przypadku wylogowuje ze strony. Ten post edytował Thadel 7.05.2010, 18:38:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szczerze to nie wiem o co Ci chodzi
zamieść jakieś kluczowe fragmenty kodu, bo inaczej strzelam we mgłę z pomocą... -------------------- http://www.piotr94.net21.pl/ - wykonanie stron i serwisów internetowych
Jeśli moje wypowiedzi były dla Ciebie pomocne, kliknij "Pomógł" i odwdzięcz się ;) |
|
|
![]()
|
|
Czyli tak:
Jest system sms - daopay, na stronie jest ich formularz, po zakupie ma przeniesc na jakas strone, a ja musze dac te zakupione rzeczy, wiec chce dac zapytanie do sql na tej stronie, ale jak dam znowu do profilu, to wylogowuje, wiec trzeba sobie jakos inaczej poradzic/zalogowac wczesniej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 3 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurczę, Facet jak piszesz jakieś pytanie, to pisz tak, żeby inni zrozumieli
![]() Chodzi Ci o przesłanie danych z formularza do jakiegoś pliku w którym masz kod zapisujący zawartość tego formularza do bazy danych ? |
|
|
![]()
|
|
ja już nic nie wiem o co Ci chodzi...
a myślałem, ze lekcje języka polskiego nie mają związku z programowaniem ![]() -------------------- http://www.piotr94.net21.pl/ - wykonanie stron i serwisów internetowych
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:03 |