![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Czy jest może ktoś kto jest w stanie wyrównać ta stronę również IE. Próbowałem na wszystkie sposoby przegrzebałem cale google i nic. Kilka razy sie udawało ale wtedy prawa część strony była nie równa. Dodam że z rozszerzeniem html jest ok ale muszę zastować rozszerzenie php i tu zaczyna się problem. Oto treść index.php A to treść style.css |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomoc: tak. Gotowiec: NIE!
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehhh kolejny raz spotykam się z takim podejsciem na forum.
Może chociaż napiszesz gdzie tkwi problem w index.php czy style.css Stosowałem przeróżne kody jakie znalazłem na forach. Naprawde nie wiem za co się zabrać. Jeśli widziałbym skrypt to wiedziałbym co podbienić. Co do kopiowania to ja nic nie kopiuje. Bardzo proszę o pomoc. Ten post edytował ssmmaall 18.04.2010, 19:45:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Crossposting. Coś mi się zdaje, że temat poleci.
2. Może napiszesz coś od siebie, a nie wklejasz ten sam post? Chcesz coś zrobić a nie potrafisz. Poczytaj, naucz się. Manual, forum, blogi. Żałosne i tyle. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Szukając wpisywałem wszystkie możliwe tagi po nawet strony zagraniczne przez translate google. Coś kiepsko szukałeś: google -> 'wyśrodkowanie strony IE' = Wyniki 1 - 10 spośród około 16,700 dla zapytania wyśrodkowanie strony IE. (Znaleziono w 0,24 sek.) I przykładowy link: http://webmade.org/porady/wysrodkowanie-css-center.php na której masz rozwiązanie problemu centrowania strony pod IE: -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Zapewniam cie , że dobrze szukałem...
Oczywiście stosowałem tego typu rozwiązania i kończyło się to tak jak wyszło teraz : http://szablonik.unl.pl/index.php Ten post edytował ssmmaall 18.04.2010, 20:29:39 |
|
|
![]()
|
|
Guzik szukałeś.
Nie kopiujesz? Myślisz, że jak zmodyfikujesz posta to jesteś "cool"? Dokładnie ten tekst był, w Twoim drugim poście w tym temacie. Cytat Mam internet ładnych kilka lat i znam go prawie na pamięć. Zawsze sobie ze wszystkim radziłem. Lecz tym razem muszę spytać o rade specjalistów winksmiley.jpg Niestety kompletnie nie znam PHP a chciałbym wstawić na stronę http://www.szablonik.unl.pl skrypt logowania i rejestracji o jakim mowa już była setki razy. Zapewniam , że nie pisze bez powodu. Znalazłem taki oto skrypt REJ i LOG http://ssmmaall.unl.pl/LOGiREJ/start.php lecz kompletnie nie wiem ja to połączyć a dokładnie stronę /start.php Wiem , że widząc ten skrypt powiecie żebym czymprędzej wyrzucił ten syf ale chciałbym zacząć od czegoś prostego. Bo co do SQL to już wogóle czarna magia.... Co do problemu, weź Ty jakiś tutorial przerób, przecież pojęcia nie masz... -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Nie kopiuje bo napisałem to jeszcze raz.
Czyli nastepnym razem nie bede modyfikowal posta zasmiecajac forum. Jak cos zrobie dobrze to odrazu ale. Jak by kazdy mial sie brac za tutorial to by nie tworzyli forum. Uważam , ze zbedna jest ta dysusja. Ja wyszedłem z konkretnym problemem a jesli nie potrafisz pomoc to byc moze ktos inny. |
|
|
![]()
|
|
Nie kopiuje bo napisałem to jeszcze raz. Czyli nastepnym razem nie bede modyfikowal posta zasmiecajac forum. Jak cos zrobie dobrze to odrazu ale. Jak by kazdy mial sie brac za tutorial to by nie tworzyli forum. Uważam , ze zbedna jest ta dysusja. Ja wyszedłem z konkretnym problemem a jesli nie potrafisz pomoc to byc moze ktos inny. Widzisz. Bo problem jest taki, że Tobie się nie chce. blooregard dał Ci rozwiązanie, a Ty bezmyślnie skopiowałeś kod. Podpowiedź: Utwórz sobie osobny arkusz dla IE. Jakby każdy pisał tak jak Ty, to na forum byłoby 600 000 postów, z czego 300 000 o tym samym... EOT. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Masz racje.
Niestety poddaje się jestem za słaby. wpisałem nawet w google jak utwórzyc osobny arkusz dla IE. Ale to jest za trudne. Ja jestem wzrokowcem i ucze sie troszke inaczej. |
|
|
![]()
|
|
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Tak i zrobiłem coś takiego :
Co mam następnie zastosowac w ie.css ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie musisz nic stosować w IE css, jak wkleisz to do normalnego stylu to efekt będzie ten sam...
Ten post edytował Pawel_W 18.04.2010, 21:36:46 |
|
|
![]()
|
|
Mysle i mysle szukam , pewnie rozwiazanie na mnie patrzy ale nic z tego.
Czy można prosić kod z opisem // ............... ? Tylko tak zrozumiem jaki robie blad |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 28 Dołączył: 7.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
robisz dwa plik css, jeden ogólny, drugi dla IE.
i jeśli przeglądarką nie jest IE zadziała pierwszy css, jeśli jest IE to zostaną nadpisane powtórzone atrybuty |
|
|
![]()
|
|
Dziękuje strona wyśrodkowana.
Zamykamy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:32 |