![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym mi ktoś pomóc by kategoria id 33 byla podswietlona na czerwono, kiedy wrzucam ten plik na ftp. Wyświtala mi sie tylko piersza kategoria ogłoszen a reszty nie widac.
Oto mój kod: Może ktoś pomóc? <?foreach($items as $item) {?> <? $miasto = ORM::factory('city')->where('id',Cookie::get('miasto',1,false))->find(); ?> <? if ($item->id == 33) { ?> » <a style="color:red;" HREF="<?=url::site().'announce/show/'.$item->id.'/'.$miasto->nazwa.'/'.$item->name?>"><?=$item->name?><:/a> <? }else{?> » <a style="color:black;" HREF="<?=url::site().'announce/show/'.$item->id.'/'.$miasto->nazwa.'/'.$item->name?>"><?=$item->name?><:/a> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Proszę używać BBCode.
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje za odpowiedź,
Jak rozumięc używać BBcode -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje za odpowiedź, Jak rozumięc używać BBcode Możesz po polsku? -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje za odpowiedź, Jak rozumięc używać BBcode Jak piszesz post, to u góry masz przyciski PHP, Manual, HTML, XML itp. Za ich pomocą wstawiasz do postu tagi. Jeśli chcesz nam pokazać kod php, to powinieneś go umieścić w odpowiednich tagach (przycisk PHP). Odpowiedź blooregard'a nie miała nic wspólnego z rozwiązaniem Twojego problemu. |
|
|
![]()
|
|
Tutj jest kod php
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 2 Dołączył: 22.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chce mi się za bardzo tego analizować, bo masz okropny bałagan w kodzie. Co chwile rozpoczynasz i konczysz kod php, współczuje ci, jak musisz coś w nim zmieniać. Rada ode mnie: Używaj długich form rozpoczęcia kodu PHP ( <?php ), bo samo <? jest też używane do deklarowania dokumentu xml i nie na wszystkich serwerach może działać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powtórzę. Możesz napisać po polsku o co Ci chodzi?
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Postram się najbardziej jak potrafie po polsku,
Mam strone z ogłoszeniami i chciałbym odświetlić jedną kategorie na czerwono by się wyrózniała. Nazwa kategorii w bazie ma id 33. Ktoś kto robił mi stronę. Zrobił to co wyżej załączyłem , kiedy uaktualnie ten plik to wyświetl mi sie tylko jedna kategoria i nic dalej nie ma. Nie wiem gdzie jest błąd. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:07 |