![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie, mam kolejny maly problemik z formularzem
Chce by po nacisnieciu przycisku 'submit' dane byly zapisywane wiec... Kod <input type="text" name="nick" value="<? echo $_POST['nick']; ?>" size="40" /> i to dziala poprawie i fajnie ale mam tez cos takiego: Kod <select name="Numer"> <option value="zero">Wybierz Numer...</option> <option value="1">Numero jedyno</option> <option value="2">Numero dwo</option> <option value="3">Numero tro</option> <option value="4">Numero cztero</option> </select> I jak zrobic by byl zapamietany wybor z tej listy PO nacisnieciu przycisku 'submit' ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dokładniej to tak:
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:43 |