![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 2 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, otóż zacząłem dziś czytać PHP i MySQL no i tak szło spokojnie dopóki nie trafiłem na to:
"Warning: define() expects at least 2 parameters, 1 given in" Kod wygląda następująco: form.html oraz do.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Odróżniasz kropkę od przecinka?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 2 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz i owszem, wielkie dzięki
![]() Jeszcze teraz mam taki problem z wyświetlaniem bo wygląda to tak, że wyświetla się cena netto w postaci 4.000 zamiast 400.00 tak jak w książce i brutto 400 bez zer na końcu:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A nie pomyliłeś gdzieś zer? Przejrzyj uważnie, najpierw samodzielnie, dopiero potem pisz na forum.
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Znalazłem błąd znowu kropki z przecinkami pomylone ale to własnie w książce się dopatrzyłem, że nie ma tam normalnych przecinków tylko są kropki wszędzie. Teraz będę uważał na to
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:57 |