![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jak zrobić coś takiego (jeśli to możliwe) Mam księge gosci na stronie opartej na jportal teraz przenosze ją na php-fusion i chciałbym przenieść księgę gości z wpisami datami itd. Jak ![]() ![]() Ten post edytował blooregard 26.03.2010, 09:26:08
Powód edycji: [blooregard]: Poprawiłem tytuł wątku.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gotowca chyba nie widzialem,
mozesz sobie napisac funkcje php, ktora odczyta zawartosc ksiegi gosci ze starego serwisu i pozmienia strukturę tak aby pasowala do nowego serwisu musisz znac strukture nowej tabelki ksiegi gosci php-fusion potem jak funkcja wypluje kod -najlepiej sql to wkleisz do phpmyadmina i zaladujesz ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety gotowcow tu nie podajemy.
popros moderatora aby przeniosl oferte do dzialu praca -> poszukuje -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Niestety nieznam się na tyle aby to zrobić Pokaż, jak próbowałeś. Spróbujemy Cię naprowadzić. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za odpowiedzi!
Pod hasłem "nieznam się" chciałem powiedzieć, że brak pojęcia o napisaniu takiej funkcji. Jestem zielony ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
To uściślijmy:
- chcesz napisać sam i oczekujesz pomocy (to wymaga inicjatywy z Twojej strony) - oczekujesz, ze ktoś Ci to napsize i jesteś skłonny za to zapłacić lub ładnie podziękować, jeśli znajdzie się ktos, kto napisze Ci to za darmo (mało prawdopodobne). -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Uściślając mjałem nadzieję, że można to "jakoś" zrobić zakładałem, że taka funkcja czy skrypt istnieje bo przeciesz ludzie przenoszą strony na z serwera na serwer.
Dzieki za informacje! |
|
|
![]()
|
|
To może spróbuj tutaj poszukać pomocy:
http://www.cms.rk.edu.pl/w/p/jportal/ -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 06:24 |