![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem jak wyświetlać wyniki w 2 kolorowych wierszach ? np. raz wiersz jest szary a raz biały i tak na przemian. Proszę o pomoc. Jak by co podam kod który już wyświetla to co chcę ale bez kolorów :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
podam Ci pseudokod:
czyli dzielenie modulo. jak masz resztę szare jak nie masz białe. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za szybką odpowiedź ale nie wiem co z czym i gdzie :/ jestem dość zielony mógłbyś mi pomóc z tym kodem ?
Powód edycji: [blooregard]:Dodałem BBCode, pamiętaj o tym na przyszłość
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
To ja podpowiem jeszcze ciut więcej. Popatrz na ten IF w pseudokodzie piotrooo89 i użyj go podrobnych modyfikacjach wewnątrz własnego WHILE, a konkretnie wstawiając odpowiedni styl do znacznika TR.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
co do problemu to masz wrzucić to do pętli while.
Powód edycji: [piotrooo89]: zostałem uprzedzony o bbcode
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Panowie wstyd mi ale nie wiem jak to zrobić. Kombinuje na różne sposoby ale nie wychodzi jak wstawiam kolor do <tr> to jest ok ale jak stworzę jakieś <td> to odrazu wszystkie <td> przesuwają się w dół i wychodzi miszmasz.
|
|
|
![]()
|
|
więc tak wywal to center.
kolejno zrób tak
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Bardzo DZIĘKUJĘ za pomoc temat można zamknąć
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:58 |