![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam owy skrypt:
I mam spory problem, ponieważ jak wejdzie się na podstrone ze zdjęciem to nalicza do tego zdjęcia odwiedziny, ale już do innych nie nalicza, bo blokuje na 24h. Jak rozwiązać ten problem? link to np. http://localhost/foto/gallery.php?p=1&t=Iglica Proszę o pomoc. -------------------- Fotografia
Fiona - Cały świat mojego psa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 18 Dołączył: 11.12.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się że musiałbyś ustawiać dla każdego zdjęcia unikalne ciasteczko, czyli np.
Sprawdź takie rozwiązanie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadza się ostrylg. Chwile po moim nocnym poście tak właśnie zrobiłem, ale bez zmiennej nazwy cookies i bez $_SERVER['REQUEST_URI']
Temat można zamknąć ![]() Ten post edytował enemyofarcha 21.02.2010, 12:04:39 -------------------- Fotografia
Fiona - Cały świat mojego psa |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Użyłem tego ale niestety cookie nie dziala po odswierzeniu licznik bije dalej. Co zrobić
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:14 |