![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, mam zainstalowana joomle i jak chce się zalogować do admina to nieraz za pierwszym razem nie mogę tylko za drugim wchodzi, wiecie dlaczego?
-------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 32 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz nieco sprecyzować 'nie mogę' i 'wchodzi'. Za pierwszym razem wyskakuje Ci błąd, czy co?
![]() Ten post edytował Kszyhuu 15.02.2010, 19:04:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz nieco sprecyzować 'nie mogę' i 'wchodzi'. Za pierwszym razem wyskakuje Ci błąd, czy co? ![]() Najgorsze jest to że nie mogę tego opisać dokładnie bo skłamałem pisząc że to ja mam, nie ja tylko mój klient a od niego też nie mam konkretów :\ "Pomęczę" go o jakiś print-sccren -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:15 |