![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z tablicą $_GET. Chodzi o to, że jeśli uruchomię skrypt z parametrem, np. index.php?parametr=wartosc i później przejdę do tego samego skryptu, ale już bez żadnego parametru, tj. index.php to zmienna $_GET nadal będzie zawierać wartości z pierwszego uruchomienia, tzn. tak jakbym uruchamiał index.php?parametr=wartosc. Czy tablica nie powinna mieć wtedy 0 elementów? Co może być nie tak? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekawe
![]()
I jak wejdę na: http://tibiaservice.net/test.php?parametr=wartosc to wyświetla
a jak usunę ten parametr=wartosc z adresu i wejdę ponownie to:
Może masz coś z przeglądarką. -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś jest nie tak z serwerem, bo gdy wchodzę na Firefoxie na index.php?parametr=wartosc i uruchamiam na IE sam index.php bez parametrów to $_GET zawiera ten parametr i wartość, mimo że uruchamiam inną przeglądarkę (...że się tak wyrażę: WTF?). Używam od niedawna serwera Nanoweb (wcześniej korzystałem z paczki Krasnal, ale tam Apache lubił się zamyślić w nieskończoność - może mi powiecie dlaczego i czy zwykle tak bywa?) i to jest przyczyna, bo ten sam skrypt świetnie hula na Apache'im. Czas na kolejną zmianę.
![]() Ten post edytował ViceCoves 15.02.2010, 15:59:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam WebServ.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie. Po za tym proponowałbym zgłosić ten problem do autorów Nanoweb.
-------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 11:36 |