![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 10.10.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam nie znalazłem nic na ten temat w internecie ani na tym forum.
Chciałbym zrobić linki z komentarzami np http://mojastrona.pl/Newsy#Kategoria-php podobne linki są na Deviantart Gdy wczytuje link przez php zmienna $_SERVER obojętnie jaką zawsze poda tylko Newsy #... ominie Czemu tak chcę zrobić? Ponieważ po kliknieciu na link który ma # strona sie nie przeładuje ale doda ten komentarz w linku oczywiście zostanie załadowana nowa strona w ajaxie na onclicku. No ok ale co jak użytkownik wchodzi prosto na link (ktoś mu wyśle albo coś)? A więc pytanie brzmi tak: Jak odczytać ten chory link ![]() -------------------- Chcesz mieć strone, sklep, portal, grę? Napisz do mnie może Tobie pomoge
(cena do uzgodnienia :D) TumS.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc pytanie brzmi tak: Jak odczytać ten chory link ![]() JavaScriptem, konkretniej obiektem location. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 10.10.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki że przypomniałeś o java script bo pominąłem to masz +
![]() -------------------- Chcesz mieć strone, sklep, portal, grę? Napisz do mnie może Tobie pomoge
(cena do uzgodnienia :D) TumS.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:40 |