![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Haha
![]() ![]() No pochwalcie się ktoś w co gracie ;p -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze nie tak dawno Quake (oczwyiście 1), teraz Teeworlds. Przy czym tak 20-30 minut dziennie, a nie jak niektóre nolife-y
![]() btw: skąd Ty bierzesz czas na to wszystko? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Wydzielam z pulpitów.
Obecnie gram w quakelive 1-3 rundki ctf dziennie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Call of Duty: Modern Warfare 2, grałem jak szalony z kumplami w słuchawkach gra się świetnie. W WoW'a już nie gram, ale jak znam życie to i tak do niego wrócę
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Co tam diablo, starcraft 2 niech wyjdzie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
kiedyś Tibia teraz CS 1.6
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Przez jakieś 3 lata ostro cisnąłem w Wolfenstein: Enemy Territory, ale od jakiegoś czasu lapek mi się przy tym dość mocno nagrzewa więc zaprzestałem hehe. Co jak co, ale nie ma to jak wykonywanie misji wspólnie z innymi graczami online... Aktualnie nie gram w nic
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo rzadko zdarza mi się grać ale jak już to gram w:
- World in Conflict - GTA IV - FarCry 2 - Crysis: Warhead - Hitman |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- OpenTTD
- Half-life 2 wraz z dodatkami - Age of Empires III - SimCity 4 Deluxe -------------------- Specjalista ds. głupich i beznadziejnych, Zyx
Nowości wydawnicze: Open Power Collector 3.0.1.0 | Open Power Autoloader 3.0.3.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja only cs min 2-3h dziennie czasami zdarza sie ze gram 8-10 jak sa jakies mixy,spary albo wymiatam na only hs.
Cytat kiedyś Tibia teraz CS 1.6 Podaj ID steam'a ![]() -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzadko w coś gram, tylko multiplayery, ostatnio wkręciłem się w gierkę pt. Netsoccer, a poza tym czasami jakieś multiplayerki flashowe. Może gdybym miał kompa do nowszych gierek to poprzednie zdanie by inaczej wyglądało.
![]() -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Zazwyczaj Guild Wars, sporadycznie Sacred2 czy jakieś zapychacze czasu na kilka minut (swego czasu Plants vs Zombies - Tower Defence z humorystycznym podejściem do tematu). Choć od kilku dni testuje Torchlight. Szkoda, że nie ma multiplayera. Jeszcze... Ogólnie jestem fanem raczej RPG, MMORPG i RTS (grał kto kiedyś w Eartha2140?
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pograło sie w zyciu w pare swietnych gierek, ale z nowosci to nic bo nawet nie ma na czym.
offline jestem ostatnio wiec gram sobie w ElastoManię, od czasu do czasu w GTA San Andreas (nie ma to jak wziac pada do rąk, ustawić sobie niezniszczalny samochod, i leżąc na łózku, bokiem patrzec na monitor i tłuc sie po miescie słuchajac muzyki country - zero myslenia:)), jak tylko znowu bede miał neta to sie wezme za cs 1.6 w ktorego juz ponad rok nie grałem w ogole, i ponad 2 lata gralem dluzej niz godzine (login steam nie pamietam aktualnie, mam dwa, i nie wiem ktory jest ten z grami, a nawet jeszcze steama nie instalowalem na nowym systemie (czekam na dysk z allegro)). ale stare gry ze wspomnien są najlepsze, 21 lat na karku, wiec generalnie w 8-bit za duzo sie nie bawilem (ale bodajze atari 2600 rlz!), wspominam bardzo milo: Liero (i przerobka wurmz w ktora gram do dzis z siostrą ![]() wszystkie GTA, wspomnianą Elastomanię, Tapan Kaikki (google ![]() i pare innych |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
grał kto kiedyś w Eartha2140? ![]() Jedna z lepszych rts 2D, które wspominam z dawnych lat, ma swoje miejsce zaraz obok c&c red alert. Kolejne części Eartha po wejściu w trzeci wymiar strasznie mnie zawiodły. Chyba jestem wychowany na starej szkole i do dzisiaj wolę strategie 2d, ewentualnie jakieś pół-3d. ^^ No i jeszcze o Dune 2000 też warto wspomnieć, jakie to były dreszcze maszerując przez pustynię. ![]() Ten post edytował nmts 15.12.2009, 11:34:51 -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dostałem bana :] więc gram na non-steam ![]() ROtfl za co? ![]() Cytat ma swoje miejsce zaraz obok c&c red alert Qurde obydwie zajebsite gierki.Osobiscie tez lubie strategie te w czasach nowoczesnych jak i starozytnych empire of earth i byla jeszcze jedna gra z podobna nazwa. -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
a za jakieś czity które testowałem
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
i contre
![]() A z strategi to starcraft , ile to razy ja go przeszedłem bijąc swoje rekordy czasu ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Go
Szachy Mahjong Na inne szkoda czasu przed kompem. No chyba, że się wreszcie doczekam Diablo 3. Wtedy będzie szkoda czas tracić z dala od kompa. |
|
|
![]()
|
|
z niekomputerowych to w jungle-speeda (jest też wersja o nazwie prawo dżungli ) zagraj
![]() Po pijaku ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:20 |