![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem początkującym php -owcem. Chcę się doszkolić i znalazłem sobie szkolenie, dość ciekawe cenowo i ma dużo godzin. Proszę o informację czy na takie szkolenie do IVORA warto pójść. Centrum szkoleniowe przesłało mi plan zajęć jak poniżej:
Wykład wprowadzający 1. Serwer Apache 1.1 Instalacja serwera Apache 1.2 Konfiguracja serwera Apache 1.3 Korzystanie z modułów serwera Apache 1.4 Korzystanie z serwera Apache 2. Wstęp do języka programowania PHP 2.1 Instalacja PHP 2.3 Konfiguracja PHP 2.4 Korzystanie z PHP i HTML 2.5. Pierwsze zastosowanie PHP 3. Programowanie zorientowanie na obiekty 3.1 Składnia PHP 3.2 Rodzaje informacji i operatorzy 3.3 Zmienne i pętle 3.5 Praca z formami 3.6 Funkcje 3.7 Korzystanie i praca z funkcjami 3.8 Klasy i obiekty 3.9 Korzystanie i praca z klasami i obiektami Powtórzenie wykładu Egzamin pisemny 4. Wstęp do My SQL 4.1 Instalacja serwera My SQL 4.2 Korzystanie z serwera My SQL 4.3 Serwer Syntax My SQL server 4.4. Konsola My SQL 5. Serwer My SQL 5.1 Klienci My SQL 5.2 Administrowanie bazą danych 5.3. Funkcje i operatorzy 5.4 Korzystanie z PHP My Admin Powtórzenie wykładu Egzamin pisemny 6. Integracja PHP i My SQL 6.1 Korzystanie z funkcji My SQL w ramach PHP 6.2 Łączenie z bazą danych 6.3 Interakcje pomiędzy PHP i bazą danych 6.4 Korzystanie z technologii PHP/My SQL w ramach prostej aplikacji sieciowej 6.5 – Tworzenie bardziej skomplikowanych aplikacji sieciowych 7. Praca zespołowa w zakresie aplikacji sieciowej 7.1 Praca zespołowa na projekcie 8. Praca indywidualne Końcowy egzamin ustny Czy może polecicie coś innego? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:45 |